ОТВОРЕН КОНКУРС ЗА 10. ТАКМИЧЕЊЕ ПЕВАЧА АМАТЕРА
June 5, 2019
Завршен је избор за најлепше двориште Левча
July 16, 2019
Prikaži sve

ОТВОРЕН КОНКУРС ЗА НАЈЛЕПШЕ ДВОРИШТЕ ЛЕВЧА

И ове годеине настављамо са манифестацијом  ,, Дани отворених дворишта Левча,, која се организује у сарадњи са туристичким организацијама из региона Централне Србије. Манифестација је заживела 2007. године у селу Влакча надомак Крагујевца, а касније се проширила и попримила регионални карактер. Конкурс за најлепше двориште Левча је отворен до 01.07.2019 године и сви заинтересовани грађани могу да се пријаве путем телефона 035/8411900 или директно у просторијама ТО Рековац, које се налазе у улици Краља Петра I 58 ( преко пута Комерцијалне банке) или на мејл(turist.orgrk@gmail.com) или слањем СМС-а на број 062/657026 уз обавезно навођење имена и презимена, места становања и броја телефона.

Организатор ће контактирати све пријављене и најавити долазак и фотографисање дворишта. И ове године такмичење се организује у четири категорије и то: најлепше парк двориште, најлепше етно двориште, најлепше двориште и најлепши детаљ у дворишту. За победнике су обезбеђене пригодне награде, као и учешће на регионлном такмичењу.

Прошле године је учествовао велики број грађана Левча а победницима су пехари и пригодне награде спонзора СТР ,,Маркер,,  МБА- Брадић и ,,Подунавље,, АД уручене на 49. сабору ,,Прођох Левач, прођох Шумадију,,.  Прошлогодишња победница у категорији најлепше парк двориште Снежана Милутиновић из Течића је на регионалномтакмичењу које је одржано у Баточини добила трећу награду у категорији најлепше двориште.
Још једном позивамо све житеље наше општине да се пријаве до 01.07.2019 за учешће на манифестацији ,, Дани отворених дворишта Левча”.

 

 

Припремио: Момчило Сретеновић

Фото: Момчило Сретеновић и Владан Милојевић