ЗАВРШЕНЕ ЈУБИЛАРНЕ ДЕСЕТЕ ШУМАДИЈСКЕ ЗИМСКЕ ИГРЕ
January 28, 2019
ДРУГИ ЛЕВАЧКИ ВИНО ФЕСТ
March 15, 2019
Prikaži sve

Промоција на сајму туризма у Београду

У периоду од 21. – 24. фебруара 2019. године на Београдском сајму одржан је 41. Међународни сајам туризма који је окупио бројне посетиоце, туристичке агенције, локалне туристичке организације, угоститеље, туристичке центре и међународне тур операторе.

Међу 1200 излагача из 55 земаља света, своје место имала је  и Туристичка организација општине Рековац која је  наступила на заједничком штанду Централне Србије, са колегама из локалних туристичких организација из Крагујевца,Ћуприје, Параћина, Кнића, Раче и  Горњег Милановца. Заједничко учешће поменуте локалне туристичке организације практикују више година уназад.

Туристичка организација општине Рековац је на Сајму туризма ове године посебан акценат ставила на промоцију три велике манифестације које се ове године организују на нашој територији, а то су  јубиларни 50. Сабор народног стваралаштва ,, Прођох Левач, прођох Шумадију, затим Левачки вино фест који нас очекује почетком маја месеца, и  традиционалну септембарску Левачку пасуљијаду у Секуричу.

За овај сајам и за наступајуће манифестације , и ове године је   штампан нови промо материјал посвећен манифестационом туризму  и дељене су брошуре посвећене обележавању пола века Сабора народног стваралаштва ,,Прођох Левач, прођох Шумадију,,..

У суботу 23. фебруара одржана је промоција туристичких потенцијала свих учесника на заједничком штанду  Шумадије и Поморавља која је била изузетно посећена и пропраћена пригодном закуском и културно-уметничким програмом и промоцијом левачког виногорја са дегустацијом вина винарија Милетић и Ластар.