Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/webvol7/85/0n3q44xk54hhrgb/torekovac.com/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/framework/functions-wordpress.class.php on line 257
ОТВОРЕН КОНКУРС ЗА НАЈЛЕПШЕ ДВОРИШТЕ ЛЕВЧА – Turistička organizacija REKOVAC
ОТВОРЕН КОНКУРС ЗА 10. ТАКМИЧЕЊЕ ПЕВАЧА АМАТЕРА
June 5, 2019
Завршен је избор за најлепше двориште Левча
July 16, 2019
Prikaži sve

ОТВОРЕН КОНКУРС ЗА НАЈЛЕПШЕ ДВОРИШТЕ ЛЕВЧА

И ове годеине настављамо са манифестацијом  ,, Дани отворених дворишта Левча,, која се организује у сарадњи са туристичким организацијама из региона Централне Србије. Манифестација је заживела 2007. године у селу Влакча надомак Крагујевца, а касније се проширила и попримила регионални карактер. Конкурс за најлепше двориште Левча је отворен до 01.07.2019 године и сви заинтересовани грађани могу да се пријаве путем телефона 035/8411900 или директно у просторијама ТО Рековац, које се налазе у улици Краља Петра I 58 ( преко пута Комерцијалне банке) или на мејл(turist.orgrk@gmail.com) или слањем СМС-а на број 062/657026 уз обавезно навођење имена и презимена, места становања и броја телефона.

Организатор ће контактирати све пријављене и најавити долазак и фотографисање дворишта. И ове године такмичење се организује у четири категорије и то: најлепше парк двориште, најлепше етно двориште, најлепше двориште и најлепши детаљ у дворишту. За победнике су обезбеђене пригодне награде, као и учешће на регионлном такмичењу.

Прошле године је учествовао велики број грађана Левча а победницима су пехари и пригодне награде спонзора СТР ,,Маркер,,  МБА- Брадић и ,,Подунавље,, АД уручене на 49. сабору ,,Прођох Левач, прођох Шумадију,,.  Прошлогодишња победница у категорији најлепше парк двориште Снежана Милутиновић из Течића је на регионалномтакмичењу које је одржано у Баточини добила трећу награду у категорији најлепше двориште.
Још једном позивамо све житеље наше општине да се пријаве до 01.07.2019 за учешће на манифестацији ,, Дани отворених дворишта Левча”.

 

 

Припремио: Момчило Сретеновић

Фото: Момчило Сретеновић и Владан Милојевић