ОПШТИНА РЕКОВАЦ ДОБИЈА НОВЕ ПЕШАЧКЕ И БИЦИКЛИСТИЧКЕ СТАЗЕ
October 22, 2018
МИНИСТАР КУЛТУРЕ СНАЖНО ПОДРЖАО САБОР ,,ПРОЂОХ ЛЕВАЧ, ПРОЂОХ ШУМАДИЈУ,,
October 30, 2018
Prikaži sve

ЈОШ ЈЕДНА НАГРАДА ЗА ТУРИСТИЧКУ ОРГАНИЗАЦИЈУ ОПШТИНЕ РЕКОВАЦ

На традиционалној међународној манифестацији туристичких публикација ,,Кофер слова,, која је одржана XIV пут у Крушевцу, Туристичка организација општине Рековац је добила трећу награду тј. бронзани кофер за једнолисну туристичку публикацију ,,ЛЕВАЧКЕ ВИНАРИЈЕ,,.

Прилику да кроз издаваштво, односно израду публикација, прикаже и афирмише своју делатност ове године искористило је више од 40 туристичких организација ис Србије, које су се надметале у девет категорија. Награде су најбољима уручиле директорка Туристичке организације Сузана Милосављевић и градоначелница Јасмина Палуровић, која је претходно отворила Фестивал.

 

Додељене су награде у девет такмичарских категорија и то за најбољу једнолисну публикацију,најбољу публикацију до 50 страна, најбољу публикацију преко 50 страна, туристичку мапу, допунски промотивни материјал, њеб сајт, аудио видео презентацију али и специјална признања и захвалнице дугогодишњим сарадницима.
Директорка Туристичке организације Крушевца Сузана Милосављевић уручила је награде и признања представницима туристичких организација у виду диплома за освојено друго и треће место док су победници добили и пригодне пехаре.

               
Туристичка организација општине Рековац је ове године конкурисала у категорији једнолисна туристичка публикакација и вишелисна публикација до 50 страна. И ове године смо наставили низ који је започет прошлогодишњом наградом која је у ТО Рековац стигла по први пут. Наиме и ове године у смо освојили ,,БРОНЗАНИ КОФЕР,, за једнолисну публикацију посвећену ЛЕВАЧКОМ ВИНОГОРЈУ И ЛЕВАЧКИМ ВИНАРИЈАМА.

Једнолисна публикација која је намењена љубитељима вина. Инспирисана чињеницом да је од 2015 године Левачко виногорје враћено на винску мапу Србије, новом категоризацијом министарства. Замишљена као флајер који промовише једно од најстаријих и најаутентичнијих виногорја у Србији и бројне винарије које постају све значајнији туристички потенцијал овог краја.

Уз наду да ћемо идућих година се окитити неком од сјајнијих медаља и да ћемо у будућности радити још боље и креативније промо материјале и тако успешније промовисати Левач и Општину Рековац, али и донети још бројне награде са фестивала овог типа, уједно изражавамо велику захвалност пријатељима који су нам помогли у дизајнирању ове публикације.

Припремио: Момчило Сретеновић