Нематеријална културна баштина општине Рековац кроз призму 50 година сабора, Прођох Левач, прођох Шумадију
December 24, 2018
Директорка Народне библиотеке у Рековцу добитник је награде ,,Културни образац,,
December 27, 2018
Prikaži sve

ФИЛМ И БРОШУРА О КУЛТУРНОЈ БАШТИНИ ЛЕВЧА

Након вишемесечног рада на прикупљању материјала и документације, након снимања на терену и монтирања филма, напокон је у уторак 25.12.2018. године у Народној библиотеци ,,Др Милован Спасић,, у Рековцу одржана промоција документарног филма који говори о нематеријалној културној баштини општине Рековац кроз призму 50 година сабора ,,Прођох Левач, прођох Шумадију”. Премијери филма су присуствовали бројни гости али и учесници у филму, међу којима је било и оних који су учесници у сабору од његовог постанка. После уводних речи којима се директор Туристичке организације општине Рековац  још једном захвалио гостима а посебно  учесницима у снимању филма, одржана је и једночасовна премијере филма.

Након премијере, гостима  су подењене и брошуре које су такође рађене у склопу овог пројекта чији је покровитељ Министарство културе и информисања.

Филм и брошуру под називом ,,Нематеријална културна баштина општине Рековац кроз призму 50 година сабора ,,Прођох Левач, прођох Шумадију,, можете погледати и скинути на званичној страни Туристичке организације општине Рековац на адреси www.torekovac   у одељку  ВИДЕО ГАЛЕРИЈА или на следећем линку..

Нематеријална културна баштина општине Рековац кроз призму 50 година сабора, Прођох Левач, прођох Шумадију

Брошуру можете у пдф формату преузети са линка испод.

http://torekovac.com/brosura-nematerijalna-kulturna-bastina-opstine-rekovac.pdf