ТАКМИЧЕЊЕ ПЕВАЧА АМАТЕРА ,,ЗЛАТНИ ГЛАС САБОРА 2018,,
June 12, 2018
ПРОДУЖЕН ЈЕ РОК ЗА ПРИЈАВЉИВАЊЕ КАНДИДАТА ЗА ,,ЗЛАТНИ ГЛАС САБОРА,,
June 26, 2018
Prikaži sve

ОДРЖАН КАРАВАН МОЈА СРБИЈА У ВРЊАЧКОЈ БАЊИ

Промотивни караван „Моја Србија“, део истоимене кампање Туристичке организације Србије под слоганом „Види Србију – које моменте ћеш памтитиовог лета?“, представљен је у Врњачкој Бањи. Посетиоци су у централном парку код Римског извора могли да се упознају са туристичком понудом наше земље јер су излагачи стигли из свих крајева Србије. Поздравни говор упутили су Бобан Ђуровић, председник општине Врњачка бања и Марија Лабовић, вршилац дужности директора Туристичке организације Србије.

Туристичка организације и регије су најавиле своју летњу понуду за предстојећу сезону као и велики број манифестација током лета. Посетиоци су уживали уз богат културно-уметнички програм, имали су прилику да учествују у квизу „Колико познајете Србију“ и добију неку од вредних награда, као и да уживају у пројекцијама туристичких филмова.

Туристичка организација општине Рековац учествовала и на овој манифестацији промовишући пре свега 49. Сабор народног стваралаштва ,,Прођох Левач, прођох Шумадију,, који ће се одржати 28. и 29. јула и ,,Левачку пасуљијаду,, у Секуричу која се одржава 09.09.2018. године. За изузетно велико интересовање које је привукао штанд ТО Рековац добрим делом заслужне су жене из удружења ,,Левчанке,, из Велике Крушевице, које су спремиле левачке специјалитете и које су предивно украсиле штанд. Уз велику посету и богат програм на бини који је трајао до 22 часа завршена је још једна успешна промоција туристичких потенцијала општине Рековац.