,,ЧАРОЛИЈА,, У РЕКОВЦУ
December 20, 2017
Дочек Деда Мраза у Рековцу
December 29, 2017
Prikaži sve

ИЗВУЧЕНИ ПАРОВИ ПОЛУФИНАЛА

У четвртак 21. децембра у свечаној сали Скупштине града Крагујевца обављено је жребање полуфиналних група у овогодишњем издању Шумадијских зимских игара. Окупљене представнике екипа је испред града поздравио Миорслав Петрашиновић,председник Скупштине града  Крагујевца , који је истакао велику важност овог такмичења и нагласио да ће град и у наредним годинама помоћи организацију и омасовљење овог такмичења.

Зреб је био полудиригован јер су се даомаћини полуфиналних сусрета унапред знали, а то су ове године биле Гружа и Доња Сабанта.  Полуфинална такмичења ће се одржати 12. и 13. Јануара 2018. године, док је финале планирано за две недеље касније.

У првој групи поред Груже која ће бити домаћин у Дому кулруре учествовати  и представници Јовановца, Кутлова и Чумића.

Друго полуфинале заказано је за 13. јануар, у обновљеном Дому културе у Доњој Сабанти, а поред домаћина такмичиће се и екипе  Жупањевца, Грошнице и Добраче.

Жири је најавио измену питања у квизу знања. У овој области такмичари ће, поводом обележавања сто година од почетка Великог рата, одговарати на питања из историје која се односе на Први светски рат.Такође капитени су упознати са неким изменама у правилнику , пре свега у ,, слагалици,, и игри ,,убаци чеп,,.

Овом приликом позивамо све житеље Левча и навијаче екипе Жупањевца, да у суботу 13. јануара дођу у Дом културе у Доњој Сабанти и да заједничким снагама помогнемо екипи Жупањевца да прође у финале.  

Извешзај новинарке Катарине Мировић који је преузет са РТК, можете погледати у наставку.

Припремио: Момчило Сретеновић

Фото: Лаки Лазаревић