Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/webvol7/85/0n3q44xk54hhrgb/torekovac.com/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/framework/functions-wordpress.class.php on line 257
Изабрана најлепша дворишта у Централној Србији – Turistička organizacija REKOVAC
ВЕЧЕРАС СЕ У РЕКОВЦУ ОДРЖАВА ТАКМИЧЕЊЕ ,,ЗЛАТНИ ГЛАС САБОРА,,
July 27, 2018
Завршен је 49. Сабор ,,Прођох Левач, прођох Шумадију,,
August 1, 2018
Prikaži sve

Изабрана најлепша дворишта у Централној Србији

У просторијама Привредне коморе града Крагујевца одржан је састанак на којем су представници туристичких организација Баточине, Крагујевца, Раче, Рековца и Тополе изабрали најлепша дворишта у категоријама: најлепше двориште, најлепше парк двориште, најлепше етно двориште и најлепши детаљ.

У категорији најлепше двориште, прво место је припало домаћинству ,,Милића Авлија” из Никшића,  другопласирано је домаћинство Небојше Костића из Мирашевца, општина Рача, а трећепласирано домаћинство Снежане Милутиновић из Течића, општина Рековац.

За најлепше парк двориште изабрана је изузетно лепа оаза зеленила и цвећа Лидије Лазић из Страгара, у околини Крагујевца, друга награда припала је породици Кнежевић из Јунковца крај Тополе, док је тећапласирана је породица Ђиновић из Брзана код Баточине.

У категорији најлепше етно двориште победник је без премца Етно село ,,Лужнице”, другопласирани су браћа Бабић из Клока (Топола), а трећепласирана је Драгица Гајића из Дулена.

За најлепши детаљ прво место припада Александру Ђоковићу из Раче, друго Богдану и Јанку Перовић из Петровца, а треће Слађани Јешић из Влакче.

Награде победницима биће уручене 3. јула у 17 сати, у „Милића авлији“ у Никшићу, на путу између Крагујевца и Баточини.

 

Аутор: Александар Јевтић