19. СМОТРА НАРОДНОГ СТВАРАЛАШТВА ДЕЦЕ ШУМАДИЈЕ И ПОМОРАВЉА
May 9, 2018
ПРОМОЦИЈА ОПШТИНЕ РЕКОВАЦ НА БЕОГРАДСКОМ МАНИФЕСТУ
May 29, 2018
Prikaži sve

КОНКУРС ЗА НАЈЛЕПША ДВОРИШТА ЛЕВЧА У 2018. ГОДИНИ

У току је конкурс за манифестацију ,, Дани отворених дворишта Левча,, која се организује у сарадњи са туристичким организацијама из региона Централне Србије. Манифестација је заживела 2007. године у селу Влакча надомак Крагујевца, а касније се проширила и попримила регионални карактер. Конкурс за најлепше двориште Левча је отворен до 15.06.2018 године и сви заинтересовани грађани могу да се пријаве путем телефона 035/8411900 или директно у просторијама ТО Рековац, које се налазе у улици Краља Петра И 58 ( преко пута Комерцијалне банке) или на мејл(turist.orgrk@gmail.com) или слањем СМС-а на број 062/657026 уз обавезно навођење имена и презимена, места становања и броја телефона.

Организатор ће контактирати све пријављене и најавити долазак и фотографисање дворишта. И ове године такмичење се организује у четири категорије и то: најлепше парк двориште, најлепше етно двориште, најлепше двориште и најлепши детаљ у дворишту. За победнике су обезбеђене пригодне награде, као и учешће на регионлном такмичењу.

Прошле године је учествовао велики број грађана Левча а победници по категоријама у 2017 су били: за најлепше етно двориште награда је припала породици Ратка Јовановића из Велике Крушевице, затим награда за најлепше парк двориште је припала породици Миливоја Обрадовића из Велике Крушевице, док је награда за најлепши детаљ овог пута имала два добитника, породицу Оливере Обрадовић из Кавадара и Љубице Цхатзигеоргиов из Рековца.
За најлепше двориште у целини смо имали такође два добитника, награде су отишле у руке породице Марије Димитријевић из Вукмановца и Анке Станковић из Калудре .
Још једном позивамо све житеље наше општине да се пријаве до 15.06.2018 за учешће на манифестацији ,, Дани отворених дворишта Левча”.