Трећи Левачки вино фест
June 8, 2021
Сабор “Прођох Левач, прођох Шумадију” 2021.године
July 6, 2021
Prikaži sve

Златни глас сабора “Прођох Левач, прођох Шумадију” 2021.године

Позивамо све љубитеље народне изворне музике да се пријаве за једанаесто по реду такмичење певача аматера ,,Златни глас Сабора,, које се одржава у склопу 51. Сабора народног стваралаштва ,,Прођох Левач, прођох Шумадију,,.

Такмичење на коме су наступали бројни познати певачи и будуће звезде одржава се 30.јула 2021. године у Рековцу у Дому Културе са почетком у 20 часова.

Право учешћа на манифестацији имају кандидати од 16 до 65 година старости.

Пева се једна изворна песма и једна новокомпонована песма која је у духу наше традиционалне, народне музике и дозвољено је певање у дуету.

Као и сваке, тако и ове године обезбеђене су вредне новчане награде и то за победника у износу од 40.000 динара, за друго место 20.000 динара, за треће место 10.000 динара и награда публике у износу од 10.000 динара.

Уз пријаву кандидат обавезно мора да пошаље аудио или видео снимак( може и аматерски снимак са телефона или камере у неком од стандардних видео формата mp3, mp4,wma ) на коме изводи једну од нумера.

Снимак заједно са попуњеном пријавом пошаљите мејлом на адресу : turist.orgrk@gmail.com

Крајњи рок за пријаву кандидата је 15. јул 2021.

Стручна комисија ће на основу снимака извршити селекцију кандитата и обавестити их минимум 8 дана пре почетка такмичења.

Кандидати изводе по једну нумеру из обе категорије у пратњи оркестра који ангажује организатор.

Више о такмичењу, богатим наградама и правилима манифестације можете добити на број телефона 035/8411-900 или на званичној фацебок страници туристичке организације.

Организатори Туристичка организација општине Рековац под покровитетљством Општине Рековац.

Пријаву за такмичење и правилник можете скинути у прилогу:

Пријава-за-Златни-глас-Сабора